четвер, 26 березня 2020 р.

Шановні гімназисти!

Центр вивчення та плекання української мови "Зернятко" днями започаткував флешмоб «Все буде добре». Метою ініціативи є підтримка в часи пандемії коронавірусу.

Флешмоб передбачає виконання низки умов. Зокрема,слід написати фразу «Усе буде добре» зобразитиати український прапор і домалювати планету Земля, веселку.  А потім цей малюнок поширити в соцмережах.


  Як виникла ідея флешмобу.
"Слоган «Усе буде добре» (іт. Andrà tutto bene) уперше з'явився в Італії. «Адже саме Італія стала першою країною в Європі, де виявили інфікованих COVID-19. І саме Італія наразі залишається найбільш ураженою після Китаю. А тоді, в перші дні епідемії, коли лишень було оголошено карантин, реальність здавалася страшним сном. Не хотілося вірити, що весь цей жах відбувається тут і з нами. Ці відчуття досі з нами, на жаль. І ось тоді раптом на вікнах, балконах, огорожах по всій Італії почали з'являтися плакати з веселкою - символом сподівань, надії та радості, і надписом «Andrà tutto bene», що в перекладі означає «Усе буде добре»», - зауважила керівниця «Зернятка».


Долучаймося до флешмобу "Все буде добре"

Немає коментарів:

Дописати коментар